Kontakt

13 Responses to Kontakt

 1. rune kristoffersen sier:

  Noe så kult herlig med semin i liga kupen

 2. Martin Bekker sier:

  Hoi! Billetter til finalen, hvordan skaffer vi dem?

 3. Pierre sier:

  Säljs bara biljetterna till dom som har säsongskort? Hur köper vi i norden biljetter på enklast och billigaste sätt?

 4. morten bergene sier:

  Endelig har jeg somlet meg til å bli medlem

  Så min første kamp på Roker Park høsten 1972-da jeg begynte å studere ved Sunderland Polytechic-har vel sett nærmere 140 kamper,de fleste på >Roker Park ,men også mange på Stadium of Light-har sett Sunderland også på St,James Park,i Carlisle og i Hull-Var i Sunderland da de slo Leeds i 1973 i FA cupen og var på Wembley mot Liverpool i FA cup finalen.
  Nå reiser jeg med mine to sønner til Wembley 2 Mars !!!!!

 5. Magnus Henningsmoen sier:

  Trykker på facebook-knappen rett over her, men facebook finner ingenting. Hadde vært ok med en facebookside for skandinaver:)

 6. Swen Holm sier:

  Klubben har infört ett krångligt system för att få köpa biljetter till bortamatcher. Jag ska se bortamatchen mot WBA den 16 augusti, kan ni hjälpa mig med två biljetter till den matchen?

 7. toril kalsås sier:

  Hei!
  Så kult med flere norske supportere! Skal snart melde meg inn:-) Men kan man bli med i Facebookgruppen uten å være medlem? Hvordan?

 8. S igjen Christiansen sier:

  Som Sunderland AFC fan siden 1966 , ikke følg opp denne klubben dersom dere har dårlige nerver! Dere får problemer med hjertet. Avslutningen i år slik den nesten har vært hvert eneste år siden jeg studerte der. MEN supporterene og stemningen er i Verdensklasse! Var til stede på kampen mot Newcastle. Det var STORT! Derfor ‘Ha’way the Lads’.

 9. Hei!

  Driver med Premier League-tips for fotballnerd.no og lurte på om noen her hadde tid til å svare på noen få enkle spørsmål angående den kommende sesongen? Bare via mail. Kontakt meg på mbbn_1992@outlook.com

  Mvh
  Mathias

 10. Sigve Kvamme sier:

  Hei!
  Jeg heter Sigve Kvamme og er sportsreporter i TV 2. Den neste måneden skal jeg jobbe nesten utelukkende med Premier League og forhåndsreportasjer i Norge, Sverige og England inn mot seriestart 13. august!

  I håp om å komme over noen av de gode historiene knyttet opp mot engelsk ball her hjemme sender jeg denne mailen til alle norske supporterklubbene av Premier League-lag. Enten det er morsomme, overraskende, gripende, skremmende eller kuriøse historier – alt er av interesse.

  Vet du for eksempel om en som røk stygt i et veddemål sist sesong (nylig hadde vi en som måtte krabbe fra Lillestrøm til Larvik da Leicester tok ligagullet)? Eller som har inngått et hasardiøst veddemål foran kommende sesong? En som måtte selge bilen for å få råd til sesongkortet og alle reisene? Noen som – satt på spissen – måtte velge mellom ekteskapet og favorittlaget og valgte det siste? Som fikk gjennomslag for å oppkalle sønnen sin etter favorittspilleren i England? Noen som har noen helt spesielle møter eller historier med kjente personligheter fra Premier League? Som sagt – det kan være hva som helst. Ingen tips er for dumme. Om mulig, spre gjerne ordet blant medsupporterne deres, plutselig er det en som sitter på en kjempestory!

  Jeg nås på svk@tv2.no eller på 99 24 47 10. Alle innspill settes stor pris på!
  For øvrig: Lykke til med sesongen som kommer.

  Med vennlig hilsen
  Sigve Kvamme
  Reporter, TV 2 Sporten
  +47 99 24 47 10

 11. Erik Espevik sier:

  Stille rundt Duncan Watmore. Er det nyheter her? Viktig brikke for aa lykkes kommende sesong.
  Watmore og Lens I tospann ville gjort susen for oss……

 12. Tor Sandø sier:

  Hei!

  Har et spørsmål jeg har slitt med å finne svar på.

  Jeg var på en treningskamp med Sunderland i Oslo på 1980-tallet. Mener det var Bislet og jeg mener det var Skeid. Og så mener jeg at kampen endte 0-0.

  Har dere noen informasjon om dette?

  Lykke til med sesongen.

  mvh

  Tor Sandø

  supporterunionen for britisk fotball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *