6 kamper igjen og mye er usikkert

15. april

Sunderland opptrer som Dr. Jekyl  og Mr. Hyde, den ene dagen håpløst dårlige, den neste strålende for så og svikte igjen. Med 6 kamper igjen har vi fortsatt alle muligheter til å bestemme vår egen skjebne og et poeng per kamp burde kunne holde til fornyet kontrakt. I tillegg skal lagene under oss greie å ta 3 eller 4 poeng mer enn oss i de gjenstående kampene, noe som er langt fra sikkert.
Når det gjelder neste sesong og head coach kan det se ut som både Dick Advocaat og Paul Clement som er assistentmanager i Real Madrid kan være aktuelle.
Han har tette bånd til vår sportsdirektør Lee Congerton og nettopp det kan bli utslagsgivende for om han kommer.

Manchester  Citys U17 keeper Cameron McCulloch og angriper Josh Maja fra samme lag er signert av våre etter å ha blitt frigitt av City. Eller rettere så har Sunderland tilbudt begge spillerne med opptredener på engelske ungdomslandslag kontrakt mens City avventet dette. Begge har før City oppholdet en fortid i henholdsvis Liverpool og Fulham.
Klubben ser ut til å ha fokus på å finne talent i Skandinavia og har trappet opp arbeidet med dette.

Videre ser det ut til at Anthony Riviere vil bli gitt en ny ettårs kontrakt med klubben.

Det er spillefri fram til 25. april når Stoke står på motsatt banehalvdel på Britannia og nettopp Stoke har vi hatt et godt tak på borte de siste årene. Behold troen !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *