9 dager til overgangsvinduet åpner, hva trenger vi ?

22.desember

Adam Johnson of Sunderland celebrates scoring the opening goalSeier i årets viktigste kamp til tross !

Vi må ikke la oss lure av kampen igår. I forsvar stilte vi med 4 midtstoppere med begrensete evner til å være med i det offensive spillet. Gustavo Poyet liker kantspill av den hurtige sorten og vet at en med rakettfart nedover siden er tilbake i februar. Aanholt er savnet og det kan se ut som Reiveillere blir borte en stund med skade også og da er det krise på sidebackplass med kun Billy Jones som spesialist her i dagens spillerstall. Unge Robson har riktignok sittet på benken og kan få muligheten, men Poyet ser ut til først og fremst å stole på eldre spillere så de unge på U21 laget må nok vente enda lengre. Newcastle hadde hele 6 local lads på banen i gårsdagens oppgjør uten at man ble skremte av det de presterte.
På keeperplass er vi godt forspent og våre midtstoppere greier seg meget bra. Vår 3. keeper var stor i Bradfords kamp i helgen så om vi skal ha noe nytt så må det bli en midtstopper.

På midtbanen har vi god dekning  om ikke dobbel dekning og med Giaccherini klar for spill har vi også farten inn i dette leddet eller lengre framme om en vil.
På topp er det bare å kvitte seg med Altidore da han ikke har Premier League nivået. Om det kommer inn en ny spiss gjenstår å se. Fletcher var stor mot Newcastle og uheldig som ikke scoret.

Det neste overgangsvinduet vil derfor dreie seg om å få inn en eller to backer samt en midtstopper.

One Response to 9 dager til overgangsvinduet åpner, hva trenger vi ?

  1. Jan B Helland sier:

    Enig. Raske backer hadde vært bra å få på plass. Framover går det bedre. Sunderland skaper mange og gode sjangser mot Newcastle men sliter med å sette ballen i nota. Enig i at Fletcher er lovende og spessielt hyggelig er det å se fjorårets topp scorer Adam Johnsen igjen finne maskene i en meget underholdene kamp. I rom julen møter vi to motstandere vi kan slå om vi spiller som vi gjorde i går. Hull som vi møter andre juledag har ikke imponert denne sesongen og ligger nest nederst på tabellen. Aston Vila blir nok en større utfordring men også disse skal være mulig å slå for våre. Får vi til dette så gjør det susen på tabellen før vi går inn i det nye året.

    Borini sliter fortsatt i Liverpool. Mot Arsenal fikk han sjansen litt ut i kampen. Det endte med to gule kort og utvisning…..
    Hans valg om å si nei til våre har ikke vært noe heldig for han så langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *