Brexit

27. februar
Ellis Short har forlatt London og flyttet sin finansakrobatikk tilbake til USA. Sammen med det er hele familien på flyttelasset. Huset i London solgt og nå gjenstår det bare å kvitte seg med Sundelandeierskapet.

Intensjonene hans har nok vært de beste, men når rådgiverne ikke har stått i stil har det gått som det har gått. Den triggerhappye amerikaneren med irske aner har kjent hvordan det er å ikke lykkes på en arena han har vært avhengig av annen ekspertise enn sin egen.
Han var ikke langt unna å bli buret inne for sine krumspring når det gjelder penger og Sunderland har blitt en like stor klamp om foten økonomisk.
For Short har investert penger i Sunderland som han aldri vil få igjen og nå vil han bare at en ny eier skal overta et lån på £ 69 millioner.

Vi får håpe han lykkes med å finne en ny eier som kan løfte klubben dit den kan og bør være, i toppen.
Brexit eller det at Storbritannia forlater EU er foranledningen til relokaliseringen av forretningsdriften til Ellis Short.
Han har ikke lykkes med fotball og etter mange feilinvesteringer i managere og administrative nikkedukker har han fått nok av leketøyet sitt. Han har mistet lysten på å eie Sunderland og da er det like greitt å selge unna selv med tap.

Vi kommer ikke til å savne ham for listen over dumheter er lang. Allardyce ville blitt om han hadde fått penger til å videreutvikle laget med. Bruce og O’Neill skulle aldri blitt sparket og Di Canio skulle aldri ha fått jobb hos oss.
De største tabbene er klare.

7 Responses to Brexit

 1. Jørn. sier:

  Man kan vel bare her samstemme med artikkelforfatteren, at like greit han trakk seg. Men det skulle jo vært for lenge siden..

  Eiendomskongen Thon uttalte en gang ang. suksess eller ikke i skips og cruisefart, at «når det ikke gikk bra, var det fordi dette rett og slett var en bransje jeg ikke hadde greie på» ..

  Forøvrig, er ikke jeg spesielt orientert omkring Sunderland, men registrerer at påfallende lite interesse fra tilhengere her på forumet,foruten admin.Kan virke som de har gitt opp. I å fall sørgelig.

  Vh Jørn.

  • Admiralen sier:

   Vi er nok flere som følger med her, men det er ikke så mye å kommentere? Big Sam, glad han forsvant, egohue. Liker han vi har fått inn nå, men uten styring blir det nok bortekamp på Meadow Lane om Notts County rykker opp. Kul bane, var der å så de mot Coventry. Da snakker vi engelsk fotball, ikke arabisk dollarknulling.
   Helsing
   Admiralen

 2. Jørn. sier:

  Samt: «intet så galt at ikke godt for noe» ..: dette eierskiftet kan jo medføre at de gyyselige stripeskjortene, blir plassert der de hører hjemme: i søpla. Og på med de gode gamle !

  Vh Jørn.

 3. Lars sier:

  Jeg følger med på hver kamp fortsatt, men jeg kjenner bare at jeg er lei av å klage. Nå rykker vi ned et nivå til også får vi satse på st de begynner å bruke talentene sine istendenfor overbetalte spillere som Jack Rodwell, Lamine Kone og Darron Gibson.

  • Lars sier:

   Jeg kan være fornøyd med å være et Championship lag en periode bare så lenge jeg ser at spillerne gir slt og at jeg tror på de

  • Lars sier:

   Jeg kan være fornøyd med å være et Championship lag en periode bare så lenge jeg ser at spillerne gir slt og at jeg tror på de

  • Jørn. sier:

   Er nok noe typisk med nye eiere fra utlandet, at vil raskt kjøpe seg til suksess. Uten at de behersker faget, eller eng. lokal og fotbalkutur.
   Og slik qvikkfixsfære, har ofte tendens til å kontraktfeste nye spillere/store «navn» i stallen. Men som i realiteten er langt over høyden, og tenker mer på pensjonstilværelse.. Men som altså får temmelig fet lønnskontrakt.
   Prestasjonene og innstillingen er ikke alltid like fet.

   Nei, synd for Sunderland at ikke sikret seg retur av Big Sam.
   Han vil nok neppe nå forlate Everton, til fordel for en klubb med ene beinet i nivå 3. Sørgelig det, men muligheten ligger i å få tak i evn en annen, med humør og innsatsvilje. Masse folk på fotballøya ..

   VhJørn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *