Tøft og underholdende på Stadium of Light

13. desemberAndy Carroll and Lee Cattermole

Sunderland 1 West Ham 1  (1-1)
Premier League
Sunderland Stadium of Light
tilskuere:41694
Målscorer: Gomez 22.min,
Sunderland:
Pantilimon
Vergini- O’Shea – Brown – Revillere
Larsson  , –Cattermole  – Gomez
Johnsson (Alvarez ,res. 70 min.), Altidore (Fletcher , res. 62 min.), -Wickham
Ikke benyttete reserver:  Mannone,Bridcutt ,Coates , Rodwell ,Buckley
I en kamp som vekslet og pulserte fra start til slutt hadde våre mest ballinnehav mens West Ham hadde et par farligere sjanser. En underholdende kamp der det tilslutt var helt greitt med uavgjort. Forrige sesong tapte vi hjemme mot the Irons så poengmessig forbedrer vi oss med museskritt fra det.

One Response to Tøft og underholdende på Stadium of Light

  1. Jan B Helland sier:

    Sterkt resultat mot West Ham som før kampen mot våre lå på tredje plass på tabellen. Vi fortsetter å spille uavgjort kamper og tangerer en tidligere rekord i PL med 10 uavgjort kamper så langt. Den forrige som fikk til dette var Ipswich.

    Etter fadesen mot Southamton har det fungert bra bakover men vi sliter med å score mål. FLetcher fikk seg en smell i ryggen mot M. City og har vel knapt nok vært på banen siden da. Det har gitt mer spilletid for Altidor uten at det har blitt mer mål av det. Hadde Borini endelig tatt til fornuft og kommet tilbake til våre hadde jeg applaudert det. Spennede lokal oppgjør til helgen mot erkerivalen Newcastle som forøvrig har vist friske takter i det siste. Blandt annet med seier over tabell topp Celsea. Håper Fletcher er tilbake i storform og gjerne med vår Italienske venn Giaccherini på banen igjen til helgen 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *