Det er noe galt her

22.juni
Gustavo Poyet uttalte at det var noe galt i Sunderland før det tok av i april. Og nå har han kommet med svaret på hva som var galt med Sunderland. Tiden etter Peter Reid har de siste sesongene vært stabile og i Premier League selv om det stort sett har betydd kamp mot nedrykk. Vi har vært vant til å se skiftende managere kjøre på med lange baller fram til spissene. Som en hovedregel. Gustavo Poyet mener klubben må formes med en spillestil implementert fra bunnen, fra de yngste lagene slik at det blir en lik spillestil for alle klubbens lag der alle er komfortable og behersker en ballbesittende stil.
Han viser til Swansea som et godt eksempel der spillerne ikke er like bra som de i Sunderland, men likevel har klubben plassert seg bedre på tabellen enn våre de årene de har vært i Premier League. Også med skiftende managere har lagets spillestil lagt fast og med stort ballinnehav er faren for mål imot mindre.
Det er dette Gustavo Poyet ønsker å få inn i Sunderland.
På overgangsfronten er det stille, men Fulhams costaricanske spiss Bryan Ruis er linket. Han kom i sin tid til Craven Cottage fra nederlandsk fotball og ble sendt tilbake dit i januar da han ikke passet inn i den tredje manageren til Fulhams filosofi. Nå herjer han i VM og ventes å finne seg ny arbeidsgiver i Premier League.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *