Det kunne ha vært noe helt annet

24.mars

Sesongen nærmer seg oppløpssiden og det de fleste trodde ville bli en kamp om retur til Premier League ser ut til å ende i enda et nedrykk. Det andre på rad.
Årsaken til dette er kun en, eier Ellis Short.
Han har flyttet sin virksomhet tilbake til hjemlandet sitt USA. Sunderland bryr han seg ikke lengre om. I sommer var fokuset å få ut flest mulig spillere for å spare lønnsutgifter. Når flere av disse skal spille VM i Russland og vår klubb likevel betaler store deler av lønnen deres så må det ha vært feilet politikk.
For Khazri kunne greidd mer enn det Lua Lua, McManaman og McGeady har utrettet. Skjønt sistemann har vært en av få positive tilvekster.
Papy Djilobodji har gjort det bra i fransk toppdivisjon og sammen med Khazri skal de begge til VM. På midtstopperplass har vi vært en katastrofe med Wilson mer skadet enn på banen, Clarke-Salter med utvisninger og karantener.

Den offensive delen har vært en katastrofe og hva Lens, Khazri og Borini kunne utrettet blir bare å spekulere. At de hadde fått mer til enn det vi har er helt sikkert.

Slik det ser ut har disse feilvalgene sørget for at det er overveiende sannsynlig at vi rykker ned på nivå 3, League One.
Det behøver ikke være en katastrofe for med de rette spillerne inn vil veien tilbake være kort.

Men det første som må skje er å få inn en eier som vil noe med klubben. En ny eier. Denne sesongen har vært vår Golgata. Vi får bare håpe at vi greier å stå opp igjen, om ikke på den tredje dag så i hvertfall så fort som mulig. Vår klubb hører hjemme i Premier League det viser det engelske landslagsuttaket med to Sunderlandspillere som startere.

One Response to Det kunne ha vært noe helt annet

 1. Jørn. sier:

  Informativ analyse dette fra admin.
  Ingen må forøvrig glemme, at amerikanermenn er: forettningsmenn.., (derfor de er en supermakt..) De var innom svenske Volvo, men slapp hele greia som en stein i en brønn, når det ikke ga umiddelbar uttelling.

  Eller for den saks skyld med fotballen, milliardmagnater fra Asia, Østen, Malaysia (Qpr) e.l.

  Sunderlands 0-2 tap hjemme for Preston var det endelige tydelige symptom på at «dette betyr ingen ting lenger», fo spillerne. Blir som på arbeidsplassen forøvrig: ledelsens holdninger, har i fortsettelsen alt å bety.

  Syns de få helhjertede tilhengerne her på forumet, har mye ære av å være så trofaste.

  VhJørn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *