Det nærmer seg ny manager

13. november

I dag er det 137 år siden Sunderland spilte sin første kamp noensinne. Kampen ble spilt mot Ferryhill som to år seinere forsvant som klubb.
Det var lærere som sto bak stiftelsen og det som ble starten på en av de største klubbene i England.

Robbie Stockdale nyter stor tillit i Sunderland og nå er han aleine om å styre A-laget da Billy McKinley har takket ja til å jobbe med David Moyes igjen i West Ham.
McKinley har en lang historie med Moyes og ble hentet til oss av den nåværende West Ham sjefen. Foruten å ha vært assistent i Real Sociedad hadde McKinley også ansvaret for Stabekk en periode, men det gikk galt og han fikk tidlig sparken.
Robbie Stockdale forbereder seniorene for kamp hjemme mot Millwall lørdag og er garantert å ha en rolle hos oss når en ny manager er klar.
Aitor Karanka og Barnsleys Paul Heckingbottom skal være de mest sannsynlige kandidatene.
Lamin Kone er skadet og kommer ikke på banen før over nyttår. Da er overgangsvinduet igjen åpent og det reknes som sikkert at han da forsvinner med West Ham som et av alternativene.

2 Responses to Det nærmer seg ny manager

 1. Hans sier:

  Chris Coleman blir ny sjef.

  Håper det virkelig vil begynne å snu snart , har vært godt gift med klubben siden 1973 og uansett hva som skjer så vil ekteskapet bestå 🙂

 2. Jørn. sier:

  Tror personlig det eneste som Sunderland kunne styrket seg på/med, måtte ha vært Sam.
  Skal ikke påberope meg å være ekspert, men en med slik tyngde og pondus ville sannsynligvis vært det riktige. Tross sine menneskelige feil. De hadde sjansen.
  Ny ung «kreativ, innovativ» trener, ender som regel opp i eksperimentering, og mislykkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *