En inspirasjon for Sunderland

8.juli


Lojalitet er en ingen betydelig kvante innen dagens toppfotball. Spillerne tenker på seg selv først, til frokost, til lunsj, til middag og i drømmene. Klubben de kommer fra kommer i andre rekke for bankkontoen betyr mest.
Vi har flere av disse hos oss som både klubben og spillernes agenter gjør det meste for at de skal komme seg bort fra klubben.
Da er det forfriskende å høre og lese hva både Jordan Henderson og Jordan Pickford uttaler mens de er med det engelske landslaget. Uttaler om Sunderland. Henderson til Pickford etter straffekonkurransen- ” Vi Mackems må stå sammen og hjelpe hverandre ” idet han takket Pickford for redningen som gjorde at England gikk videre etter straffer mot Columbia selv etter bom fra Henderson.
Og Pickford som ikke kan få skrytt nok av Sunderland og akademitreneren som han enda kontakter etter kamper for å få råd og tips.
Så bra spilte våre to Jordaner at Alan Shearer som Newcastlelegende er forpliktet til å “hate” alt med Sunderland, måtte skryte av begges innsats i VM generelt og i kampen mot Sverige spesielt. Våre naboer i nord er grønne av misunnelse så kan vi tenke på hvordan det ville gått med oss om vi hadde kunnet beholde begge og bygget laget rundt de beste. Nær nkr 600 millioner innkasserte overgangene   Sunderland. Mens Bruce fikk bruke Hendersons overgangspenger til nye spillere gikk Pickfords overgangssum rett i det store pengesluket. Kun pengene Sunderland fikk fra Mannone salget ble brukt på overganger sist sesong. I sin første sesong borte fra Sunderland var Pickford flink til å vise hvor han kom fra og hvem han holdt med i kampene mot Newcastle der han fort ble deres supporteres pipeobjekt. Spesielt på Goodison Park gjorde han narr av Newcastle.
I et intervju før VM trekker han fram at han startet hos oss som 8 åring og det største han har opplevd var å debutere for og spille på vårt A-lag. Spesielt å få spille på Stadium of Light synes han var stort.
Vi kan håpe de kommer tilbake en dag som Sunderlandspillere og at det i mellomtiden dukker opp flere med samme holdning. Elliot Embleton og Ethan Robson er i så måte skrudd sammen må samme måten og ser fram til å få spille for førstelaget uansett divisjon.
Sam Greenwood ser ikke ut til å ha samme holdningen som Embleton og Robson da 16 åringen med landskamper for engelske aldersbestemte landslag ser ut til å ikke signere for Sunderland, byen han kommer fra. Han har friere både i England og i Europa og ser ut til å velge Arsenal som neste stopp.
Sam Greenwood Instagram
Sam Greenwood er spiss og scoret 12 mål for Sunderland på 15 U18 kamper. Synd om han ikke griper sjansen til å spille for våre på nivå 3. Men det handler som oftest om å tenke bare på seg selv.En overgang nå for Greenwood gir våre kun en lav kompensasjon og ikke et solid overgangsbeløp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *