En ny start?

25. april

Martin Bain har ikke hatt noen lett tid i Sunderland, men har fokus på det som er viktigst og det er å få inn nye eiere med en plan for klubben.
Han opplyser at det koster å ha flere spillere gående på gress uten at de bidrar noe. Hintet mot Jack Rodwell er klart, men også overgangen til Ricky Alvarez er kommentert for første gang. £ 9 millioner måtte våre ut med for spilleren som kom på lån og fikk begrenset opphold.
Fyllekjøreren fra Irland antydet at flere spillere ikke brydde seg om klubben, men det har likevel vist seg vanskelig å bli kvitt disse underyterne.
Chris Coleman ser ut til å ha begynt rekrutteringen av nye spillere og samtidig har Bain innrømmet at uten salget av Mannone ville det vært umulig å rekruttere de 8-9 spillerne som kom inn. Jordan Pickfords salgssum gikk til betjening av gjeld.Og akkurat keeperplassen har vært klubbens akilleshæl denne sesongen og en medvirkende årsak til nedrykket.
Ingen av de tre benyttete har overbevist.

Sansynlige avganger: Wahbi Khazri, Papy Djilobodji,
Spillere uten kontrakt:Marc Wilson, John O’Shea, Kazenga LuaLua, Billy Jones,
Spillere på lån som forsvinner:Brendan Galloway, Tyias Browning, Ashley Fletcher, Ovie Ejaria, Jonny Williams, Jake Clarke-Salter, Lee Camp

Mer usikre: Lee Cattermole, Jason Steele, Robbin Ruiter, Aiden McGeady, Lamine Kone, Bryan Oviedo, Aiden McGeady, Didier Ndong, Adam Matthews, Jack Rodwell

De klubben kan bygge laget videre rundt: Joel Asoro, Josh Maja, Duncan Watmore, Paddy McNair, George Honeyman, Lynden Gooch, Donald Love, Callum McManaman, Ethan Robson.

Uansett vil det bli store omveltninger.

One Response to En ny start?

 1. Pider sier:

  Synd at alle de 7-9 spillerne vi fikk inn var ubrukelige, Mannone hadde reddet oss lett ut av nedrykken.
  Men det er selvsagt lett å si dette nå, ingen kunne tydeligvis spå at vi hadde 3 såpestykker av noen keepere.

  Når det gjelder stall statusen så er jeg enig i alt.
  Dem som står på listen -De klubben kan bygge laget videre rundt-
  Så burde vi beholde alle sammen men det tror jeg ikke blir så lett for Coleman, Short vil ha penger nå og han selger dem for loppemarkedspris er jeg redd for.
  Sunderland burde ikke selge enda.??.
  La dem spille seg opp i League One og la eventuelt spillerne øke seg i verdi der.

  Men når det gjelder spillere vi må bygge laget rundt så er det spesielt 4 stykker jeg mener vi MÅ beholde.

  Den første er McNair som har imponert meg de siste kampene, han er bedre en jeg først trodde, for håpe at den tidligere United ikke forsvinner nå. Mulig skader skremmer vekk andre lag fremdeles.

  Den andre er Asoro som jeg tror forsvinner etter ganske bra spill for oss og på Sveriges landslag. Mye potensial.

  Tredje person er Duncan Watmore som er en “MUST” å beholde i laget, hadde ikke han hatt mye skader de 2 siste sesongene så ville han lett spilt for et høyere nivå. Meget viktig å beholde ham..

  Honeyman er etter min mening årets spiller i Sunderland, minner meg litt om Henderson i spillemåten, kanskje en liten ledertype laget trenger fremover.

  Framover på banen er vi brukbare, men keeper og forsvar må vi finne nye ansikt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *