Fabelaktig med Borini

31.august
Fabio Borini's permanent move to Sunderland from Liverpool has been confirmed by the club  
Etter et svært så vellykket låneopphold i sesongen 13/14 ønsket Fabio Borini å slå til i Liverpool. Forrige sesong var han involvert i 18 kamper for de røde og fikk beskjed om at han ikke hadde noen framtid i klubben foran denne sesongen.
Borini har alltid vært ønsket i Sunderland og kanskje det var årsaken til at han signerte en 4 årskontrakt ? Overgangssummen varierer mellom £ 7 og 10 millioner.
Samtidig forsvinner en annen italiener ut på lån til Bologna. Emanuele Giaccherini har ikke lykkes i Premier League. Trist for en fantastisk fyr.

One Response to Fabelaktig med Borini

  1. Jan B Helland sier:

    Hyggelig at Borini er tilbake. Bare synd at han ikke kom for et år siden. Da kunne fjorårssesongen sesongen, tabell plaseringen og historien sett helt anerledes ut. Sunderland hadde 14,uavgjort kamper om jeg husker riktig, med Borini på laget kunne nok mange av disse endt med seier. Gus Poiet kunne bygd videre på det fantastiske laget som sto for the great escape, da de berget plassen i 2014 og blandt annet slo Chelsea på deres hjemmebane som eneste lag.

    Vel sånn gikk det ikke, både Borini og Sunderland sleit på hver sin kant. Men nå er det framtiden som gjelder og den ser lysere ut en på lenge ( selv om vi ligger nederst på tabellen så langt). Med Borini, Lens og Defoe på topp og med Fletcher på benken så er vel Sunderland mer ofensiv en lenge. Ola Toivonen var også et friskt pust i sist kamp og med sin landsmann Seb Larson på midtbanen så begynner det å ligne noe. Vårt svake ledd for tiden er nok forsvaret. Catermole som har forårsaket to straffer på 4 kamper har heller ikke imponert meg. Jeg kommer til å savne Gicchacerini, synd at hans kvaliteter ikke falt i smak hos Ledelsen i klubben.

    Hvordan står det til med Jordi Gomez foresten ?

    Fortsetelsen med Borini tilbake i stallen blir spennende 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *