Første mann inn-Døner kebab !

22.juni
https://d2vytzi9340kna.cloudfront.net/-/media/images/players/alim-ozturk/ozturk.jpgAlim Ozturk

Jason Steele har forsvunnet til Brighton. Hans 15 kamper mellom stengene var ikke noe spesielt hyggelige for andre enn motstanderne. Det betyr nok at det kommer inn en keeper og at Max Stryjek satses på som en av tre som skal konkurrere om å stå mellom stengene.

Alim Ozturk er første spiller inn. Han kommer som Bosmanspiller og er kjent for Jack Ross fra tiden de begge var i Hearts der han spilte mellom 2014-2017 og fikk med seg 70 kamper og på de scoret 6 mål.Tyrkeren som kommer fra klubben Bolispor som endte på 3. plass i tyrkisk 2. divisjon eller nivå 2 er midtstopper. Før det var han i Skottland og før han nektet å signere ny kontrakt i Hearts var han kaptein på førstelaget. Hos oss har han signert en to årskontrakt.

Det er lovet 6 nye signeringer innen kort tid og en som kan komme er Cameron Borthwick-Jackson  og da på lån. Manchester United spilleren har kamper i toppdivisjonen og har vært på lån i Leeds så 21 åringen har noe for seg. Det regnes som sikkert at Bryan Oviedo forsvinner med Cameron Borthwick-Jackson som en naturlig erstatter.

Like mye oppmerksomhet har det fått at de nye eierne skal ha problemer med å finansiere kjøpet trodde  alle. Betalingen skal skje i tre rater der den første betalingen er gjort mens utfordringen er den som forfaller i september. Med den åpenheten de nye eierne har vil nok dette få sin forklaring selv om vi vet at Stewart Donald for enkelhets skyld kjøpte klubben aleine da andre eierkonstellasjoner ville ha forsinket overtakelsen og de prosesser som måtte til for å få trener apparat og spillerlogistikken på plass.

Sunderland er interessert i å hente tilbake Grant Leadbitter samt signere Burys Chris Maguire og Wimbledons Lyle Taylor. Begge er spisser. Jack Baldwin har spilt i nord øst for Hartlepool. Nå er Peterboroughforsvareren linket til oss.Dylan McGeouch er også linket. Han vil eventuelt komme fra Hibernian på fri overgang. 25 åringen er midtbanespiller med landskamper for Skottland og fra andre siden av grensen sies det at skottene ikke kan konkurrere med lønningene han eventuelt vil få hos oss.

Stewart Donald har uttrykt at få av dagens spillere ønsker å spille for Sunderland. Det gjelder George Honeyman, Lee Cattermole, Papy Djilbodji, Lamin Kone, Bryan Oviedo,Didier Ndong, Paddy McNair, Joel Asosro og Whabi Khazri.Papy Djilbodji skal ha en tyrkisk klubb etter seg, Bryan Oviedo er linket til Brugge mens Whabi Khazri har flere følgere.Paddy McNair var ønsket av Middlesboro, Brighton og Stoke. Det viser seg nå at mens Brighton aldri har villet imøtekomme prisen Sunderland vil ha så har Boro trukket seg fra en handel da de oppfattet Sundeland som å selge spilleren på auksjon. Klubben benekter dette og sier de står ved aksepten på Boros tilbud, men at det må være spillerens agent som prøver å skaffe ham en bedre avtale. Sunderland ønsker å beholde McNair og har ikke behov for å selge.
Joel Asosros agent har fortalt at det er noe som har hendt som gjør at han vil bort og dette vil man prøve å få orden på. Han er tilbudt ny kontrakt.
Jack Rodwell kan bli kjøpt ut av avtalen han har et år igjen av og det ser ut til at han kan få dra over Atlanteren for spill i den nordamerikanske ligaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *