Fra grekere til sandørkenkrigere

26.august
Trekningen i Capital One Cup ga oss Manchester City som motstander i nok en hjemmekamp i uke 39 og det betyr enten tirsdag 22. eller onsdag 23. september. Store muligheter for at kampen vises på fjernsyn.
Ikke bare har de sportslige resultatene vært skuffende, men det har vært en del turbulens rundt klubben i forhold til spillerinvesteringer. Dick Advocaat er ikke fornøyd og Ellis Short sier han årlig har spyttet penger in i klubben for at det skal gå rundt. Da er det underforstått at han ikke har tatt penger ut av klubben og at han har ambisjoner på klubbens vegne.
Han er da også den 6. rikeste av de som eier Premier Leagueklubber så råd har han.
Spørsmålet om hvorfor klubben ikke har lykkes i å komme seg opp fra bunnsjiktet har hatt flere innfallsvinkler.Fra det enkle med Poyet at her er det noe galt til konkret gjennomgang av hvem som styrer klubben og hvilken bakgrunn og forutsetning disse har for å gjøre det på best mulig måte. Styret består av eier samt en forretningsadvokat (Margareth Byrne) som får mye skryt, men hun har ikke ledet en stor bedrift eller klubb. Det trekkes også fram at et av styremedlemmene kommer fra samlebåndet på Nissanfabrikken og det behøver det ikke å være noe galt i.
Likevel framstår styret som lite kapabel til å lede klubben framover og oppover da kompetansen eller erfaringene fra å lede en stor bedrift ikke er tilstede.
Det er fint at man kan stille de rette spørsmålene i den forstand at man da ønsker å finne de rette løsningene.
Så spørs det om man greier det.
Vi er den klubben om har 6. størst tilskuersnitt på kampene, vi har et av de største og beste stadionene og det samme gjelder for supporterne. med mer kompetanse inn på styrenivå vil nok problemene løse seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *