Grabban borte, hvem linkes vi med ?

6.januar

Med toppscoreren borte og 9 spillere skadet er det tynt i rekkene. Hvem kan så komme inn ? og hvem forsvinner.
Ben Woodburn er bekreftet fra flere hold. 18 åringen har Coleman et godt forhold til fra tiden som landslagssjef for Wales og Liverpool har ikke muligheter for å benytte ham.
Cameron Jerome skal selges fra Norwich og summen er overkommelige £1,5 millioner. Det betyr at noen må selges for å finansiere et kjøp av 31 åringen. Spilleren har masse rutine og kjenner divisjonen godt nok til å ha scoret jevnt og trutt. Har også greidd seg godt i Premier League.
Chris Martin er nok ikke fornøyd med lite spilletid i Derby. Også her blir det enten kjøp eller lån på spissen med en omflakkende tilværelse de siste to årene.
Edward Gyasi fra Ålesund er også linket for £600.000. En hurtig kantspiller med øye for mål. 26 åringen har vært innom noen nederlandske klubber også.

Midtbanespillere er også linket:
David Cotterill er Bosmanspiller og kan komme. Også en annen Birminghamspiller er linket. Maikel Kieftenfeldt har kontrakt med Birmingham til sommeren. Klubben vil gjerne ha ham med , men vet at dette er siste sjanse for å få overgangssum for ham.
Også fra Middlesboro er to midtbanespillere linket. Adam Forshaw og Adam Clayton kan komme for vi er ganske så ribbet for midtbanespillere.

Av forsvarere er  West ham eiendommen Reece Burke linket. Han er på lån i Bolton, men flere klubber har initiert interesse for ham. Rangers James Tavernier er også linket, men på høyreback har vi veldig god dekning.I tillegg ville han kommet med en pris rundt hodet.

Danny Ward og Ali Al Habsi er begge kompetente keepere, men nå som Ruiter har fungert greitt er nok ikke det så aktuelt.

Det ryktes at Jonny Williams og Brendan Galloway er på vei tilbake til sine moderklubber. Den første er skadet, den andre ikke god nok. I tillegg er Didier Ndong linket til blant annet Watford mens flere klubber kan komme til å kjøpe Lamine Kone.

 

One Response to Grabban borte, hvem linkes vi med ?

  1. Admiralen sier:

    Ali Al Habsi?? Han som spelte i Noreg? Må være 45 år eller noe sånt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *