Hull neste

25. desember

2. juledag blir det gjensyn med Hull og Steve Bruce. Meningene på Wearside er delte når det gjelder Hulls manager og det hjalp neppe på hans popularitet at han vant samtlige tre oppgjør lagene mellom forrige sesong.
Denne sesongen har det gått tråere for Hull som er nest sist i Premier League 6 poeng etter våre.
Skader og Europaligakamper i høst skal ha mye av skylden for dagens situasjon.
Med få dager til overgangsvinduet åpner er vi igjen linket med Celtics Virgil van Dijk mens også en av morgendagens motstandere på samme plass er det også vist interesse for. Curtis Davis sliter med en skade og er ikke sikker på at han når kampen, men like fullt nevnes han som en mulig spiller inn sammen med Readings høyreback Chris Gunther og Fabio Borini.

Hos våre er  Billy Jones klar for innsats igjen etter muskulære problemer. Han kan bekle en plass på benken eller på venstreback i stedet for O’Shea som steppet inn da vår franske Reveillere fikk en avrivning i en lårmuskel under oppvarmingen på St. James Park.
Emanuele Giaccherini er også klar etter tre måneder ute med en ankelskade. Han kan fort komme inn for Wickham som må stå over Hullkampen grunnet 5 gule kort.
Av våre som ellers må passe seg for flere gule er det først og fremst vår kaptein som ligger svett an fram til Citykampen.

For Hull er Jake Livermore og Tom Huddlestone  suspendert, Mohamed Diame er ute med en kneskade ,Michael Dawson er også skadet mens  Paul McShane  har fornærmet Bruce og kommer ikke tilbake før han har beklaget det han har gjort. Hatem Ben Arfa er sendt tilbake til Newcastle og  Curtis Davies som vi er etter som før nevnt sliter med en lårskade.

19 poeng på 17 kamper gir muligheter til noe bedre enn det som har vært siden Steve Bruces første sesong hos oss som ga en 10. plass. Hull og Aston Villa er lagene som scorer minst og vi skulle dermed ha gode muligheter til å komme et stykke opp på 20 tallet i poeng med poeng i disse kampene. Kanskje sågar passere Newcastle.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *