Hva er realistisk ?

29.desember

Vi har en eier som ikke vil bruke mer penger på klubben. Greitt nok ? Da salgsrundene gikk i sommer var det tydelig at Ellis Short ville ha mer enn markedet var villig til å tilby. Nå går det på sparebluss uten ambisjoner om direkte opprykk. Vil det bli investert i neste overgangsvindu? Om noen selges så er mulighetene der.
Personlig tror jeg eieren bare venter på Premier League pengene til sommeren slik at han kan selge klubben for en pris noen er villige til å kjøpe for. Short er forretningsmann med et rykte som kan bety gambling med plassen også i the Championship. Han har gjennom sin forretningskarriere vist seg slik, lederen med kort lunte i forhold til managere.
Chris Coleman virker som en ok kar som har vært med å snu nedturer. Han uttaler da også dette etter den flaue forestillingen på Bramall Lane at den kampen var den verste og eneste han var skuffet over på den måneden han har vært her. Tapet mot Reading kan utelukkende legges på utvisningen i 1. omgang.

Lewis Grabban kan forsvinne og med det vår eneste(?) spiss? Han har levert varene så godt at andre er interessert i å kjøpe ham fra Bournemouth. I så fall blir det vårt tap.
Didier Ndong og Lamine Kone virker også på vei ut og begge kan gi en pen slump penger som nødvendige innkjøp kan gjøres med. Spesielt på spissplass.
Spennende dager framover og så får vi se hvordan det utvikler seg. Men uten bedre spisser om Grabban forsvinner kan det fort bli et nedrykk til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *