Hva skjer i det 33. minutt søndag ?

17.desember

Skal galskapen få råde på søndag eller vil fornuften vinne ? Spørsmålet er stilt av fornuftige Newcastlesupportere som stiller seg undrende til politiets modige beslutning om ikke å eskortere bortefansen til banen under et av de mest intense lokaloppgjør på fotballøyen.
De samme Newcastlesupporterne har nemlig ikke troen på at alle som heier med de vil la være å foreta seg dumme ting inn mot kampen. Flaskekasting mot Sunderlandsupportere og slossing med politi er noen få tildelt å gjøre og den gruppen får med rette sitt pass påskrevet som uverdige Newcastlesupportere.
Storheten i det å støtte et lag i nord-øst kom fram i sommer da Sunderlandsupportere både markerte den tragiske bortgangen til to Newcastlesupportere i flyet som ble skutt ned med blomsterhilsen og pengeinnsamling til de etterlatte.
I etterkant av dette har supportergrupperingene til klubbene diskutert forskjellige forhold for å bedre rammene rundt oppgjørene og det ene som er kommet fram får det til å gå frysninger nedover ryggen på en. For Newcastlesupporterne har planlagt at alle hjemmelagets supportere skal reise seg og klappe for bortesupporterne i det 33. minutt av søndagens kamp. Dette som en gest for den støtten og medfølelesen som ble vist fra Sunderlandsupporterne etter at det malaisiske flyet med de to Newcastlesupporterne ble skutt ned over Russland i sommer.
Det skal bli spennende å se og garantert en ingrediens i en kamp som ellers pleier å være full av godsaker. Om det er røde kort eller managere som tar helt av i feiringer eller fortvilelse.
Vi gleder oss med rette til søndagens oppgjør selv om kampen ikke er den som en vil kunne si skaper den rette julestemningen. Til det er det for mye uforløst djevelskap oppmagasinert lagene og supporterne imellom fra sein middelalder !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *