If you hate Newcastle clap your hands

Menn mot gutter?

Sunderland 4 Newcastle U21 0 (0-0)
Checkatrade Trophy
Sunderland Stadium of Light
mål: Selvmål (49.min.), Wyke (52.min.), Maguire(78.min.),Kimpioka(86.min.)
tilskuere:16,554,

Sunderland:
Ruiter,
O’Nien, Flanagan, Ozturk, James,
McGeouch( Hackett, 82.min.) Mumba , Maguire,
Watmore( Kimpioka 46.min.), Sinclair, Wyke( Molyneux, 76.min.).
Ubenyttete reserver: Stryjek, Diamond, Taylor, Hunter, .

Ifølge klubbeier er en spiss og en midtstopper på vei. Det har vært møter med begge og ryktene vil ha det til at karismatiske Will Grigg(Wigan og Nord Irland med egen supersang) er spissen som linkes mens midtstopperen er irsk og eid av Burnley. Jimmy Dunne var første halvdel av sesongen på lån hos Hearts i skotsk toppdivisjon og gjorde sine saker strålende der før han skadet ankelen. 14 kamper og 2 mål ble det før Burnley tilbakekalte spilleren som alle roser.

De unge som fikk sjansen i kveldens kamp gjorde seg ikke bort og i Kimpioka har vi en meget god spiss. Da er vi videre i Checkatrade Trophy.
Wyke fikk tiltrengt kamptrening og likner mer og mer på den kraftspissen vi har savnet. Sinclair var strålende i 2. omgang mens McGeouch styrte kampen som han ville. Også Watmore fikk en omgang , men Newcastle lå for langt tilbake på banen til at han fikk vist sine styrker selv om han var involvert i kampens vakreste angrep.
At Flanagan spilte skyldtes nok mangel på andre alternativer mens James muligens ikke starter mot Luton på lørdag.

Kanskje det aller morsomste var lydnivået fra 1/3 fullt stadion. Newcastle supporterne skal ha for utvidet sangreportoar som” We saw you cry on Netflix”. Slikt gjør bare savnet etter de skikkelige lokaloppgjørene enda større. Men det kan være på plass allerede neste sesong om bare alt går etter planen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *