Kampen vi må vinne

1.april

derby match

Bildet over er hentet fra kampen mot Aston Villa der publikum viste hva de mente om laget og manageren ved å forlate stadion før 2. omgang. Siden er Poyet historie og Dick Advocaat har hatt mye tid på å trene og forme spillergruppen i det han anser vil være beste måten å spille de resterende kampene på.
Og det ser ut til at spillerne lar seg begeistre av den nye managerens filosofi og praktiske tilnærming til en spennende avslutning på sesongen. Ikke bare våre, men også newcastlefansen rekner med at det blir hjemmeseier siden både Cattermole og Johnson vil starte oppgjøret og Newcastle selv sliter med skader og suspensjoner. Vel er Giaccherini ute for resten av kampene og Brown ute en måned, men det å få inn en manager som er mer villig til å angripe enn den forrige passer inn som formel for å oppnå flere poeng enn det Gus Poyet greidde. Og så har vi jo vunnet de siste fire oppgjørene mot en motstander som også har slitt med å ta poeng i 2015.
Connor Wickham ser ut til å få spille sentralt og det er mer naturlig for ham. Også Fletcher som ble første skotte til å score hattrick på landslaget lar seg begeistre av manageren med tilnavnet ” the little general” og selvtillit betyr mye i konkurranseidretter og å vite at en har en leder som har troen på en.
Tom Beadling er bare 19 år , men har sammen med Duncan Watmore fått trene med 1. laget og begge har likt seg blant toppspillerne. Det kan fort bli spill på førstelaget om de først gis sjansen og de unge viste i sommer at de var fullt på høyde med de mer etablerte da de fikk sjansen i treningskampene.
Det er hardt å være Sunderlandsupporter der motgangen kan tære på de flestes optimisme og tro til laget. Men med ny manager og spillere som aldri vil tørre å ikke gi alt mot en motstander som kun har et par spillere som vet hva de går til på søndag og som ikke har samme presset på seg må vi våge å tro at det går med Dick Advocaat som det gjorde for både Poyet og Di Canio- tap i første kamp og så seier og bare seire mot Newcastle.
Dick Advocaat vet hva det dreier seg om da han har opplevd noe av det samme i det like gale lokaloppgjøret mellom Celtic og Rangers i skotsk fotball og der han har sverget på at han aldri vil oppleve å tape i et lokaloppgjør.
Det drar seg til før publikum skal øses inn på stadion søndag til en kamp med sein kampstart for et lokaloppgjør å være.
Vi er 50 skandinaver over for å overvære kampen og vi krysser fingrene for laget vårt !

Obs ! 9 mai skal vi spille borte mot Everton. Kampen vises på fjernsyn og er flyttet fram til 1345.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *