Litt nytt

29. juni
https://d2vytzi9340kna.cloudfront.net/-/media/images/pre-season-1718/day-one/cattermole-watches.jpgLee Cattermole klar til å gå foran i krigen
Det nå er avklart hvem som skal lede og eie klubben.
Ellis Short fortsetter som eier og klubben har vært raskt ute med å kontakte Simon Grayson i forhold til den ledige managerstillingen.
Grayson er ansatt i Preston North End og har selv ønsket å ha samtaler med Sunderland om den ledige jobben.
Mye tyder på at han vil bli ansatt og klubben mener selv det er viktig å få ham på plass for å kunne i gang det som trengs for å kunne gjøre det best mulig i Championship.
Hva vet vi om Graysons foretrukne spillestil ? Bare tre lag hadde mindre ballinnehav enn Preston sist sesong så her er det hurtige kontringer som er melodien i et 4-4-2 system.
Aiden McGeady har vært sentral i spillestilen og er plutselig linket til Sunderland. Han var i Preston på lån fra Everton og 31 åringen har lykkes på nivå 2, men aldri på toppnivå.
To kamper er flyttet i august og Fabio Borini flytter på seg til hjemlandet og AC Milan for £ 5,2 millioner. Resten av spillerne returnerer i dag til trening mens andre som kan forsvinne er: Vito Mannone, Brian Oviedo, Papy Djilobodji, Lamine Kone, Wahbi Khazri og Jermain Lens så den nye manageren står for et solid stykke oppbyggingsarbeid.
En annen av de som ikke kommer i dag er Will Buckley, men han ser ut til å ha funnet seg en ny klubb i Bolton.
Så er det bekreftet at Jermain Defoe signerer 3 årskontrakt med Bournemouth 1.7. Lykke til og gratulerer med nkr.200 millioner for de tre neste årene på Vitality Stadium !

Det som er klart er at den siste treningskampen som spilles på SSOL vil være mot Celtic og være en del av 20 års jubileet for stadionet vårt.

2 Responses to Litt nytt

 1. Pider sier:

  Denne nyheten var jeg ikke klar for, dagen min ble i ihvertfall ødelagt.

  Har gledet meg i de siste dagene på at nye eiere skal komme på plass og med en eventuelt en spennende manager med seg på lasset.
  Vi trenger noe nytt, noe å som engasjerer oss, noe positivt, gi oss en godbit av håp..

  Men neida, Ellis Short blir værende med sparebørsen sin, sammen med Bain som ledere for klubben.
  Simon Grayson som manager vet jeg ikke helt, ikke akkurat den første på listen men hvem vil ta over en synkende skip med styreledere som ikke vet hvor landet ligger.
  Ihvertfall så har Ellis Short ødelagt 2 måneder allerede på å (ikke)selge klubben, og vi ligger langt etter på alle fronter i overgangsmarkedet.
  Får håpe Grayson har noen ess på kontaktlisten sin, for det er noe Moyes aldri hadde.

  Spådommen min for over ett halv år siden har dessverre stemt foreløpig, for håpe jeg tar feil om noen måneder til og at vi ikke synker enda dypere.

  Lykke til alle Sunderland supportere, dette kan bli en laaaaang sesong…

 2. Admiralen sier:

  I qoute Marvin, the robot; I’m so depressed………………….sjekk ut resten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *