Litt rykter

16.juli

To er kommet på lån og to er kommet på permanente overganger. Og flere vil komme mens også flere avganger enn de 12 som har forsvunnet er forventet.
Av nykommerne har 3 fått prøve seg og spesielt Browning har imponert så langt mens Vaughan fikk også vist seg fram på godt og ondt.
Det er forventet at både Khazri, Lens og Kone vil forsvinne. Sistnevnte fordi han virker lite motivert for spill i Sunderland mens de to andre ikke har uttrykt særlig lyst på spill på nivå 2 i England.

Aston Villaspissen Ross McCormack er linket og nå er også Tommy Elphick linket fra samme klubb. Sistnevnte er 29 år og ble hentet til the Midlands fra Bournemouth. Før Steve Bruce ankom som manager var Elphick kaptein, etter vår tidligere managers ankomst har han knapt vært på banen.
Tredjemann som er linket er West Hams Robert Snodgrass og om Khazri og eller  Lens forsvinner vil skotten være en glimrende erstatter.
Av de yngre er det flere som får godkjent og både Beadling og Ethan Robson har vært løftet opp sammen med Elliot Embleton, Maja og Asoro. De yngste spillerne viser  vilje og evne både i det defensive og offensive noe som ikke har gått manageren forbi.
De har fått ros mens spesielt Kone og Mannone har fått massiv kritikk. Det kan se ut som den sympatiske italieneren mellom stengene bare fortsetter å gjøre idiotfeil. Det første målet mot St.Johnstone var i så måte enda verre enn blunderne han huskes med gru for i 0-8 mot Southampton, i 0-2 kampen mot Arsenal og i sist sesongs kamp borte mot Burnley.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *