Minestrone

5.juli

Ikke bare ny manager, nye spillere, nytt lag og ny divisjon, men nå blir det ny draktsponsor også. Dafabet hadde muligheten til å ha sponsorrettighetene også kommende sesong, men trakk seg fra avtalen.
Inn kommer et Gibraltarbasert bettingfirma BETDAQ.
Sunderland managing director Tony Davison (right) reveals the club's new sponsor with BETDAQ's commercial director Tom Sloanes
Mannen til venstre er en av toppene i firmaet og som slipset viser en ellevill Sunderlandsupporter. Tom Sloanes kan imidlertid ikke tilby det samme beløpet som utgående avtale ga.

Noe overraskende har Sunderland flere nåværende og tidligere spillere i VM enn klubber som Real Madrid,Bayern Munchen og Juventus og like mange som Barcelona. Med Jordan Pickford, Jordan Henderson, Danny Rose og Danny Welbeck med for England, Sebastian Larson og Ola Toivonen for Sverige samt Bryan Oviedo, Whabi Kazhri, Simon Mignolet og Sebastian Coates for sine hjemland er vi blant de klubbene med flest nåværende og tidligere spillere deltakende i VM. Som en følge av det over vil Sunderland motta £ 600 000 fra FIFA , ikke dårlig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *