Moyes slår tilbake

10. november
Med ansettelsen av David Moyes som ny manager i West Ham ble det plutselig et par friske uttalelser fra den kanten. Han mener tiden både i United og Spania var gode opplevelser mens Sunderlandjobben var en tabbe å ta.
Det siste har han fått så hatten passer for. Litt interessant at det ryktes han ønsker å kjøpe Lamin Kone når overgangsvinduet åpner….

Også Allardyce som mange vil ha tilbake mener det største problemet er eier Ellis Short og han har oppfordret ham til å selge klubben. Så Big Sam kommer nok ikke tilbake uten at nye eiere er på plass.
En som kan komme er Aitor Karanka. Han bor i Harrogate ikke langt fra Sunderland og kjenner området fra sine 3 år i Middlesboro. Paul Higginbottom styrer Barnsley og trives i fødebyen sin. Han er også linket og har en fortid som spiller i Sunderland selv om det var bare i en sesong.
Lutons Nathan Jones nevnes også. Også han får mye skryt for arbeidet sitt.

Vi krysser fingrene for at det kommer positive vibber inn på topp og at Ellis Short forstår at han ikke kan spare seg til et opprykk. For det er enda mulig med 29 kamper og 87  poeng å spille for.

The only way is up.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *