Ned på jorden med Bruce

26. desember

Sunderland 1  Hull 3  (1-1)
Premier League
Sunderland Stadium of Light
tilskuere:44817
Målscorer: Johnson 1.min,
Sunderland:
Pantilimon
Vergini (Buckley, res. 84 min.) – Coates- O’Shea- Jones
Larsson  –Cattermole -Gomez(Altidore ,res. 62 min.)–
Johnsson -Fletcher -Alvarez (Giaccherini, res. 62 min.),
Ikke benyttete reserver:  Mannone,,Bridcutt,Brown, Rodwell
Det som preget kampen mot Newcastle var fullstendig mangelvare mot Hull derfor ble nok en gang tap mot Steve Bruce.
Kampen startet bra for våre for Johnson scoret etter bare 29 sekunder og vi både kunne og skulle hatt straffe mot slutten av 1.omgang da Hullspillere handset i straffefeltet to ganger på kort tid.Men dommeren som unnlot å dømme straffe i bortemarerittet mot Southampton greidde heller ikke denne gangen å gi oss straffe. Men det blir feil å skyld på Andre Marriner for det var flatt og lite spennende fra våre.

2 Responses to Ned på jorden med Bruce

  1. Jan B Helland sier:

    Fotball er en sport der små marginer skiller mellom lykke og fortvilelse, og i dag gikk det ikke vår vei. Det startet bra med en sulten Adam Johnsson som scoret før det var gått et minutt. Samme mann ble snytt for et soleklart straffespark i det han kipper ballen forbi en Hull forsvarer som med hånden slår ballen til corner. Med et apparat med assistent dommer og linjemann så er det mildt sagt provoserende at det ikke ble dømt straffe i den situasjonen. Det er også en annen hands inne i feltet, men denne er ikke så tydelig. Alt dette skjer i første omgang i en periode våre var gode og hadde iniativet. Vi har så gar en sjangse hvor Hull redder på streken. Mens vi er uheldige er det motsatt for Hull. Første målet er et langskudd hvor Forsvaret vårt ikke presser godt nok på ballfører. Skuddet treffer noe oppsparket gressmatte og spretter over en overasket Pantilimon. Foranledningen til Hulls andre mål er også mildt sagt diskutabelt. J. Gomez avklarer en halvhøy

  2. Jan B Helland sier:

    Forts…
    Ball utenfor egen 16 meter. Et sekund etter at ballen har forlatt benet til Gomez stormer en Hulllspiller inn i benet hans og får i min verden et helt feilaktig frispark rett utenfor vår boks. Denne ender etter hvert opp i en corner som Hull scorer på. Fra da av var det lite å skrive hjem om for våre. Ingen stor kamp, men med et par andre dommer avgjørelser så kunne resultatet blitt noe helt annet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *