Neste stortalent på gang !

5. februar

I skyggen av kampen for tilværelsen i Premier League, en unødvendig omkamp i FA cupen, avgang av en spillertrio og tilløp til krangel mellom Poyet og supporterne om spillestil og laguttak har det vært spilt lokaloppgjør i FA cupen for U 18 lag. Det måtte straffer til for å kåre en vinner, men reporterne var samstemte i at en utespiller sto fram og den nærmeste til å ta over arven som ung og lokaltalent fra nord øst.
Rees Greenwood har store sko å fylle for i Premier League herjer Jack Colback og Jordan Henderson, men de kan også være inspirasjonen for akademispillerne både i Newcastle og Sunderland.

Rees startet i Sunderland da han var 8 og i juli 2013 fikk han muligheten til å drive med fotball på heltid. Greenwood har vokst opp i Gateshead og i en liten landsby kalt Winlaton. Den ligger ikke langt fra et av de mest kjente stedene og mest omsungne i nord øst, Blaydon. Men kanskje Rees landsby etter hvert heller vil bli kjent for å ha fostret en stor stjerne ?
Han spiller like gjerne på midtbanen som spiss og forrige sesong var han så god for U 18 laget at han også en rekke ganger fikk prøve seg på U 21 laget. Det steget har han nå tatt som fast i U21 gruppen og det at Liam Agnew fikk prøve seg noen minutter mot Fulham kan være inspirasjon nok for Rees og hans likesinnede på U18 og U21 lagene.

Så får det være at Steve Harrison ble frigitt da han sikret seg permanent overgang til Hartlepool der han har spilt seg til fast plass på A-laget mens Cabral og Mavrias avganger (den siste på lån tilbake til Panathinaikos fram til sommeren) åpner for flere innhopp fra yngre og sultne spillere i Sunderland.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *