To skotter inn og en nordire ut

25.juni

Mclaughlin pic

Jon McLaughlin er andre mann inn døren. Han fikk spille landskamp for Skottland tidligere i år i mai og 30 åringen har solid bakgrunn som målvakt.
McLaughlin er født i Edinburgh og det er nettopp fra topplaget i den byen han kommer på fri overgang. Kampene han hadde for Hearts forrige sesong ga ham landslagssjansen og selv om han hadde tilbud om forlengelse med Hearts valgte han nok en gang å dra sørover hvor han utenom sist sesong har spilt for forskjellige klubber. Og han oppgir klubbens størrelse og potensiale som den ene grunnen mens det at han har stor tro på både trenerapparatet og eierne også kommer tydelig fram.
Tilbake til fotballkarrieren så spilte han for to klubber i Harrogate ble det før han spilte 145 kamper for Bradford i løpet av en seksårsperiode.
I 2014 dro han til the Brewers som han fikk to sesonger og to opprykk med og plass på årets lag i siste sesongen på Pirreli Stadium og da som League One spiller.
Med seg bringer han trygghet, sikkerhet og stabilitet samt mye god erfaring.

OG NY ANGRIPER
https://d2vytzi9340kna.cloudfront.net/-/media/images/players/maguire-mclaughlin/maguire-eight.jpg

Sunderland har signert Chris Maguire fra Bury. Skotten har signert for to år. Maguire har landskamper for Skottland og begynte karrieren sin i Aberdeen hvor han fikk 150 kamper før han dro til Derby i 2011. I England har han i tillegg spilt for Sheffield Wednesday , Rotherham og Oxford som han hjalp til opprykk til League One i 2016 før han dro til Bury sist sommer. 29 åringen var en stor hit i Oxford med 16 mål mens det ikke gikk veien i Bury hvor det ble to mål, nedrykk samt at han fikk kontrakten annullert. Han har også spilt for Kilmarnock, Portsmouth og Coventry på lån og kommer til oss uten  overgangssum.

Paddy McNair er solgt til Middlesboro for £ 5 millioner.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *