Overgangsvinduet åpnet

16.mai

Med salget av Eastleigh klart skulle det ikke ta lang tid før salget av Sunderland til Stewart McDonald og hans gruppering er i orden og arbeidet med manager og spillerstall i gang. Det er nok det allerede og spesielt siden overgangsvinduet i England er åpnet.
Ellis Short har åpenbart troen på de nye eierne siden han sletter all gjeld og lar de starte på nytt uten det hengende over seg. Kanskje han har innsett at det ikke var det rette for ham å eie en fotballklubb ?

Det første man må ta tak i er lønnsutgiftene på £ 35 millioner for det viser seg at lag som har kommet opp fra League One har greidd dette på en budsjett på under en tredjedel.
Millwall, Bolton og Sheffield United har vist det.
Fleetwood og Scunthorpe som er i Playoff denne sesongen på dette nivået har samlete lønnsutgifter på £ 2,7 til £ 5 millioner.

Stewart McDonald vil få £ 33 millioner fra Premier League i fallskjerm og det kommer godt med. Og inntekter blir det nok når Khazri blir solgt mens Jack Rodwell enda vil ha krav på £ 2 millioner om han blir den siste sesongen han har kontrakt med klubben.

Det haster å få på plass en manager som kan begynne å sette i sammen en spillergruppe som kan rykke rett opp igjen siden overgangsvinduet er åpnet og da går godbitene først.

 

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *