Rekordenes sesong?

19. desember

Vi er på nivå tre og etter flere begredelige sesonger ser en endelig lys i enden av tunnelen. Ingen tap i serien så langt på hjemmebane og publikum strømmer til.
Rekorden for høyeste publikumstall på nivå 3 var fra 2008 da Leeds trakk 38 256 tilskuere.
Sunderland AFC MD Tony Davison with supporter Andrew Lee who purchased the record breaking 38,257th ticket for the Boxing Day clash with Bradford City
Over er Andrew Lee avbildet med drakt påmontert 38257. Dette da Mr.Lee kjøpte den 38257. billetten. Klubben har enda en uke på å få tallet opp i 40.000 som de har som mål for 2. juledagskampen mot Bradford City.
Se det hele her:https://www.hitc.com/en-gb/2018/12/20/sunderland-tickets/

Også når det gjelder tilskuersnitt per kamp hjemme ligger våre godt an til å slå Manchester Citys rekord fra 98/99 da klubben rykket opp fra nivå 3. Den gang hadde City 28.261 tilskuere i snitt med litt over 32000 tilskuere som det meste på en kamp den sesongen. Sesongsnittet til nå er 30.000 på Stadium of Light.

Selv om klubben vår per idag er på 3. plass ett poeng bak Luton og 4 poeng bak ledende Portsmouth som er neste motstander på lørdag, har våre 2 kamper til gode mot disse lagene og sjanser på flere poeng og med det passere begge lagene foran når sluttstrek settes.

Mye kan skje når januar kommer og spillerkjøp og salg igjen er mulig.
Ryktene vil ha det til at manager Jack Ross er fornøyd med det han har av spillemateriell selv om laget på høyrebackplassen er tynt besatt med skaden på Donald Love.På venstreback er situasjonen så god at om Bryan Oviedo finner seg ny klubb så kan han fort forsvinne om klubben får penger for ham.
Ideelt ville det vært best med 5 midtstoppere og det femte alternativet har man på U23 laget eller Bali Mumba.
Det blir spennende å se hvilke klubber som greier å forsterke seg inn i siste halvdel av sesongen som slutter første helg i mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *