Short er historie, nå blir det Donald for alle pengene

20.mai

Stewart Donald og hans medeiere er akseptert av EPL, English Professional League, og kan sette i gang rekruttering av manager og restrukturering av klubben.
Favoritten til managerposten skal ha forlenget med Sheffield United så Chris Wilder kommer nok ikke. Men det er mange ledige og dyktige managere der ute. Kanskje Sam Allardyce ønsker noe mer en   6 måneders kontrakt? David Moyes er også ledig, men er nok ikke en som er ønsket andre steder enn i speilet han ser seg i. Før han fikk sparken i West Ham var han tydelig på at han kun ønsket å ha ansvaret for en toppklubb. Det er en ledig på Færøyene!
Målet er å få klubbdriften til å gå i balanse etter en investeringsperiode, men det er også tydelig at spillere med høye lønninger ikke er ønsket med videre på nivå 3.Tre navn er nevnt her; Lamine Kone, Lee Cattermole og Jack Rodwell. Det antas at både Papy Djilibodji og Whabi Khazri selges mens Fabio Borini vil gi klubben £ 5 millioner 1. juli når overgangen til Milan i Italia blir permanent. Hva som vil skje med tabbekjøpet Didier Ndong vites ikke. I Watford kom han ikke lengre enn til reservebenken og han har nok for høye lønninger for våre selv om £ 41 millioner fra Premier League kommer godt med. Det ble først opplyst at dette beløpet var £ 33 millioner.
Lønnskostnadene til klubben var på £ 35 millioner og det beløpet må ned.
Mer pengesnakk og salgssummen ble tilslutt £ 40 millioner med en bonus til Short om det skulle bli opprykk.
Charlie Methven er en kjent størrelse i engelsk fotball og vil få plass i klubbens styre. Han er den som i detalj har uttalt seg om planene framover.
Han har også pekt på det åpenbare for klubben som for kun 2. gang spiller på nivå 3. Sunderland vil bli cup finalen for alle de andre lagene, laget alle skal slå.
Men nå snur det og vi går rett opp igjen !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *