Snart derby day !

18. desember

Mens Newcastle gikk på trynet så det sang i onsdagens ligacupsemifinale har våre kunnet forberede seg på uværet som slipper løs på St.James Park søndag.
Newcastle får tilbake sin nederlandske høyreback samtidig som Steven Taylor også kan nå kampen. Verre er det på keeperplassen der nå også 3.keeper Jak Alnwick sliter og man står tilbake med en 17 åring.
Vi venter til søndag og kan glede oss til at vår lille italiener samt Billy Jones er klare for innsats på banen etter lang tids skadefravær.

Når det gjelder spillerforsterkninger og avganger er det meldt at også Werder Bremen kan tenke seg Jozy Altidore. Flopp hos oss, men enda med et godt navn grunnet sine heroiske innsatser på det amerikanske landslaget der han står med en scoring per 3. kamp og det er ikke dårlig .23 mål på 75 kamper i landslagsdrakten mens det nå er over et år siden han scoret for våre.
Hull sies å være interessert i Lee Cattermole mens Gustavo Poyet skal være interessert i yngre spillere. Han vektlegger imidlertid at han trenger noen nye spillere for å kunne få laget til å spille slik han vil.
Glenn Whelan er linket, men den 30 årige Stokemidtbanespilleren har vi god dekning for på den plassen han eventuelt skulle ha spilt på.
Heller ikke linken med Junior Hoilett fra QPR virker sannsynlig da vi har nok kantspillere.
Danny Ings er en ettertraktet spiller og Burnleyspilleren er kontraktløs til sommeren. Om han kommer er heller tvilsomt, til det er spissen for verdifull for Turf Moor-klubben.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *