Sparken?

6. september

Papy Djilobodji returnerte til Sunderland 72 dager etter at treningene startet. Men etter avtale med klubben skulle han ikke komme før i starten av august for å kunne finne seg en ny klubb. Slik gikk det ikke og nå trues han ikke bare med sparken, men også økonomiske straffetiltak.
Enda verre for Didier Ndong som enda ikke har returnert. At han har det bra tyder bildet han har lagt ut på nettet der det ser både solrikt og fint ut.

Begge spillerne var David Moyeskjøp til det samlete sum av kr.220 millioner. Sparket ut og truet med økonomiske represalier for å ha latt være å stille til arbeid, for med det å ha ødelagt sin egen salgsverdi og det sier sitt.
Er det noen som er like dum som David Moyes og kjøper disse forkvaklete sjelene?

One Response to Sparken?

 1. Pider sier:

  Det er nesten ubegripelig å tenke på hvor mange uvirkelig dårlige avgjørelser en fotball klubb klarer å gjennomføre, de siste 5-6 årene virker det som klubben har håndplukket de råtne eggene som finnes i en fotball verden.

  Trodde nesten ikke det var mulig å utføre verre avtaler enn Jack Rodwell sin, men at Sunderland klarer å finne 2 idioter til som ingen vil ha, av nette summen på ca 300 millioner er ganske utrolig.
  Jeg kan sikkert legge til mange flere spillere/managere på den listen (Kone, Moyes, Fletcher, Alvarez, Lens, Altidore, Borini, Khazri osv..) men det å se tilbake på stallen vi hadde for for noen år tilbake så er det ikke rart at Sunderland har havnet der vi er nå.

  Det nesten så galt å si at jo mer kostbare spillere klubben kjøpte jo verre var de for klubben.
  Mens de vi fikk gratis eller for under 5 millioner pund er faktisk de som har gjort seg fortjent i klubben.

  Det er vel kanskje slik Sunderland må bruke markedet framover, vi må kjøpe spillere i lavere divisjoner eller helst ikke over 5 mill.
  Vi trenger spillere som vil utvikle seg eller ta neste steg i karrieren.

  Klubben er jo nå igjennom en renoveringsprossess og de spillerne vi har fått inn nå har nesten ikke kostet oss.
  Stallen ser faktisk bedre ut en på mange år, og det nesten gratis(?)

  Det skal være en ære å spille for en så stor klubb som Sunderland, noe mange spillere ikke gjør lenger, det viktigste er dessverre masse penger på kontoen.

  Håper bare nå at vi får noe av de 220 millioner tilbake og at Ndong og Papy aldri mer får spille fotball i nærheten av Sunderland igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *