Spekulasjonene går høyt

24.mai

Spekulasjonene om spillerlogistikk og ny manager går høyt i media og blant supporterne. Det nevnes dyktige og spennende navn og fortvilende. De som går oftest igjen er:Nigel Pearson som gjorde mye bra i Leicester, Kevin Phillips, Ryan Giggs, Aitor Karanka og Slavisa Jokanovic. Sistnevnte får mye skryt for jobben han har gjort i Fulham og så dukker Sam Allardyces navn opp som naturlig er når han velger å pensjonere seg i en alder av 62 år dagen etter at Moyes trakk seg fra managerjobben i Sunderland.
Men det slutter ikke med disse navnene og flere vil nok dukke opp i dagene som kommer.
På spillersiden virker det bare sikkert at John O’Shea som er kontraktløs etter denne sesongen og Billy Jones ønsker å fortsette, men det blir nok flere enn dem selv om Defoe forsvinner på en tre års kontrakt til Bournemouth verdt £ 20 millioner.

4 Responses to Spekulasjonene går høyt

 1. Jørn. sier:

  At Moyes trakk seg frivillig, viser vel at han hadde i det minste brukbart med intelligens. Tvilsomt om han har det som skal til i treneryrket. Unntatt i Everton, har det gått skeis i alle klubber etterpå. Vil tippe det gunstigste for Sunderland er å kjøpe tilbake Alardyce. Topp motivator, og kan starte der han slapp. Forøvrig er fotballøya full av trenerne i bøtter og spann. Men godt mulig gamle helten i Qpr; Ian Holloway bli ledig. Veldig sosial, motiverende og omgjengelig kar, men får det ikke helt til der. Kanskje også Neil Warnoch. Sunderland bør nå absolutt tenkte smart og strategisk.

 2. Lars sier:

  Gary Monk ble ledig i dag. En ung og spennende trener som hadde et godt år i Swansea og skapte noe i en klubb som Leeds hvor alt er kaos.

  Big Sam kan drite og dra. Har ikke så mye respekt for en “skitten” manager.

 3. ulf viklund sier:

  Ny manager? Varför inte Stefan Schwarz? Han har hjärta för klubben sedan han spelade för dem. Det hade inte Moyes.

 4. Jørn. sier:

  Alardyces grøftefall, var forferdelig ille. Men, så er han ikke den eneste som har latt seg friste av triksing med regelverket der borte heller ..
  Han fikk da også formidabel sosial medfart og pisk, samt kastet ut av landslagsjobben. Så straff har han nok fått så det svir. Uten sammenlikning for øvrig, så var det en temmelig kjent og fotballinteressert industriinvestor her hjemme, som ble tatt i korrupsjon for noen få år siden. Bare for å ha nevnt det, så er det ingen som hevder det som særlig problematisk i dag .., og er mer aktiv og mektig en noen gang. (uten å si at vedkommende tiltaler meg særlig). Dog, følgelig massevis av sterke trenernavn på fotballøya – men er bare det: at skal Sunderland en gang for ALLE, bli noe mer en evig klubb rundt nedrykksstreken i øverste, er de bare nødt å få tak på en trener/leder som tenker og er, noe annerledes en de foregående. Vil tippe Sam skulle være særdeles motivert for å vise at han kan og vil få til noe .. Og der ligger aktivaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *