Spillerlogistikk

10.juni

Det er tid for å se på spillerstallen for sesongen 18-19. Hva har vi, hva trenger vi for å rykke opp.
Keeperplassen
17 poeng har keepertabber kostet oss.Lee Camp er borte, mens Ruiter og Steele er tilbake. Det kommer garantert inn en keeper som vil bli satset på som førstekeeper.
Forsvar
På backene har Billy Jones forsvunnet sammen med katastrofelånet på venstreback. Adam Matthews, Bryan Oviedo og Donald Love har vi igjen. Tør man å satse ungt fra egne rekker eller hentes det inn noen her? Matthews spiller like bra på begge sidene og bør være førstevalg på høyreback med Oviedo på venstre.
På midtstopperplassene har vi Djilbodji og Kone. Det har vært vanlig med 5 midtstoppere og med begge ønsket bort kan det fort gå mot flere nye inn her. Vi er linket til flere og det ville være å spille hasard å satse på Bali Mumba. Det er lite trolig at man blir kvitt både Djilbodji og Kone så det kan fort bety tre nye midtstoppere inn.
Midtbane
På midtbanen er klubben godt forspent. Om Lee Cattermole og Paddy McNair blir er ikke gitt. Sistnevnte er det flere som har vært ute etter selv om klubben ønsker å beholde ham. Ndong blir solgt og Rodwell er vel like mye ønsket i klubben som han selv ønsker å bli.
Elliot Embleton og Ethan Robson vil bli satset på og om Lee Cattermole og Paddy McNair blir trengs det nok bare en sentral midtbanespiller til.
George Honeyman kan fort bli solgt selv om klubben sier at man ikke trenger det.
På kantene har man McGeady, McManaman, the roadrunner når han er klar, Gooch samt flere unge og lovende spillere så trenger man flere her?
Angrep
Klubben blir linket med flere så her kan det bli bevegelser i spillerlogistikken.
Som spisser har klubben to unge i Joel Asoro og Josh Maya. Her hentes det nok inn 2-3 spillere og vi linkes til flere.Khazri selges nok.
Konklusjon
Ny keeper, minst en.
Forsvarere, minst tre midtstoppere
Midtbane, minst en kanskje tre
Angrep, minst to, kanskje tre.
Så kanskje handles det inn et helt nytt lag ? Noen som kommer er nok låneavtaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *