Spillerlogistikk

28. november

Hawai fotball eller basketball kamp? Med overganger hele tiden og i et voldsmot tempo fra to angrepsvillige lag var det en treffende beskrivelse fra Jack Ross hva han hadde planlagt foran kampen.
Gårsdagens førsteomgang var noe av det beste fra Sunderland i år og kampen et prov på at også Barnsley blir å rekne i toppen.
Barnsleys røffe spillestil med stort sett høyere spillere enn våre , hang ikke med i 1. omgang. De tok imidlertid over etter pause selv om de ikke skapte så mye da.

Oppi den fine prestasjonen kan vi glede oss over at Duncan Watmore fikk sine første minutter for U23 laget dagen før og det sammen med en prøvespiller som kan bli et smart kjøp. For Sam Smart greidde seg godt mot Middlesboro selv om det ble tap. Den fotrappe angriperen med 20 mål og 28 assister for Basingstoke sist sesong er slett ikke dårlig for en 20 åring som har flere klubber etter seg.
Duncan Watmore vil nok få minutter i Checkatrade Trophy kampen mot Notts County og etter det i enda en U23 kamp før involvering på A-laget blir aktuelt.
Også 31 årige David Edgar skal være klar for prøvespill hos oss. Kanadisk landslagsspiller som har vært mye skadet siste året og er frigitt av Ottawa som spiller på kanadisk nivå 2.
Før det har han spill i England med Newcastle, Swansea og Burnley i en årrekke og rekner seg som Newcastlesupporter etter mange år i nord øst. Han kan spille overalt i forsvar og som defensiv midtbanespiller.
Noe sier at det siste kan bety  laber tillit til Ozturk og Loovens som begge var reserver igår og ikke helt har fått det til når de har spilt.
Det mest gledelige oppi det hele er likevel Jack Ross uttalelser om at trioen Denver Hume, Josh Maja og Lyndon Gooch ser ut til å forlenge sine avtaler med klubben. Grunnen er nok både tillit fra manager og ikke minst den positiviteten som det er blitt rundt Sunderland. Vi krysser fingrene.

One Response to Spillerlogistikk

  1. Admiralen sier:

    Positive ord. La oss håpe du er inne på noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *