Stille før stormen

16.juni
René AdlerRene Adler er hett navn på Wearside om dagen

Det er stille både på overgangsfronten og når det gjelder rykter om overganger. I et intervju i nylig utgitte Legion of Light som er klubbens blad til tribunesliterne kommer Lee Congerton med en grundig beskrivelse av hvordan han og Gustavo Poyet arbeider sammen for å få til et best mulig lag. I intervjuet legges det inn at Liam Agnew kommer til å bli satset på den kommende sesongen og at det totale antall signeringer neppe blir flere enn 5-6. Når så Billy Jones og Jordi Gomes allerede er signert vet vi at det neppe kommer mer enn en venstreback og en keeper samt at det blir plass til en eller to spillere til.
Swanseas walisiske midtstopper Ashley Williams er en av de en prøver å få til å signere og det skal være gitt et nytt og bedre bud på spilleren som har et år igjen av kontrakten i klubben sin.
Rene Adler kan fort bli keeperen som skal sloss om plassen med Vito Mannone. Den 29 år gamle tyskeren har de siste sesongene spilt i klubben Congerton arbeidet for og før det har han et lengre opphold i Bayer Leverkusen der han slo gjennom og fikk med seg 10 landskamper for Tyskland. Den 191 cm høye keeperen sies å kunne koste £ 2,5 millioner om han går fra Hamburg. En overgang kan være nær forestående og det var planlagt besøk på Wearside for spilleren som måtte utsettes grunnet en skade Adler fikk i siste kvalifiseringskamp Hamburg måtte spille for å sikre plassen i Bundesligaen.
Sunderland arbeider ellers med lengre og forbedrete avtaler med Wickham og Mannone som begge har kun en sesong igjen hos oss.

One Response to Stille før stormen

  1. Admiralen sier:

    Det ble han Pantilimon. Aldri hørt om. Er han bra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *