Med stolthet fra Pride Park

30.mars

Derby 1 Sunderland 4 (1-4)
Pride Park
Championship
tilskuere 27.890
Sunderland :selvmål (10.min.), Fletcher(36.min.), McGeady(50.min), O’Shea(76.min.)
Camp
Love,O’Shea, Kone, Oviedo(Matthews 81.min.),
Cattermole, Gooch(Maja, 91.min.), McNair( Wilson  78.min.);
Honeyman, Fletcher,McGeady
Ubenyttete reserver: Steele, McManaman,Robson,Lua Lua
Plutselig ble det lys i tunellen for med seier borte mot play off plasserte Derby er det bare 3 poeng opp til sikker plass. I tillegg var det et energisk bortelag som skapte stemning for sine fans med sesongens største seier. Er det et nytt “Great Escape”?
Ikke utenkelig for McNair og Gooch ga midtbanen fart og fighting spirit som det heter på godt norsk. Ikke å si nei til hjelp fra hjemmelagets selvmål heller selv om vi nok både burde og kunne hatt flere mål. Fletcher med skudd i stolpen og heading i tverrliggeren er bare begynnelsen på hva den innlånte midtspissen kunne fått med seg av mål. Et uheldig mottak aleine med keeper veldig tidlig skal heller ikke glemmes. Men med 2-0 målet ga han laget en ro og tro på poeng på Pride Park, noe bortesupporterne tydelig støttet opp om.
Neste kamp er hjemme mot Sheffield Wednesday allerede mandag og vi får håpe på mer i den kampen. For dette var et løft for alle involvert i Sunderland ikke minst for kaptein O’Shea som scoret i sin 250. kamp for klubben.

2 Responses to Med stolthet fra Pride Park

  1. Jan Erik Vestli sier:

    Var en bra kamp selv om Derby hadde ballen mest. Imidlertid var Sunderland skikkelig effektive med 4 mål på 6 skudd. I tillegg var det ikke mye som skulle til før det hadde blitt 2 mål til. Hvis Sunderland klarer å være like effektive de resterende kampene holder de plassen. Er veldig positiv nå.

  2. Hans sier:

    Var en morsom kamp og så fantastisk deilig å se målene trille inn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *