Synlig nytt

11.juni
editorial image
Mens en del bekymrer seg for mange spillere ut og få inn er det greitt å trøste seg med at Jack Colback har vist seg like troløs mot Newcastle som mot oss. For før han skulle lanseres som Newcastlespiller hadde han og agentapparatet prøvd å få annulert inngått kontrakt med Newcastle for å kunne gå til West Ham. Det er ikke slike spillere vi har behov for.
Det blir heller ikke gjensyn med Ki da Swansea ikke vil la ham gå til tross for at han har bare ett år igjen av kontrakten mens den andre høyprofilerte midtbanespilleren vi har vært ute etter har valgt Marseille som neste stopp.
Ever Bangera skifter altså ut Valencias hvite drakt med det største rotteriret i Frankrike.
Dette til tross så er de lokale Sunderlandsupporterne positive til neste sesong på egne vegne og ikke så positive til Newcastle som man tror skal få slite med å overleve.
Bortedrakten blir turkis og gledelig er det å se at Adam Johnson presenteres med den for det hadde ikke klubben gjort om man aktivt prøvde å selge ham.

One Response to Synlig nytt

  1. Pider83 sier:

    Jack Colback (cold-back), han viste sitt sanne ansikt til slutt, noe som gjør at rivaliseringen mellom newcastle og sunderland blir til enda mer hat. Det som gjør meg litt nysgjerrig er åssen sunderland spillerne reagerte da de fikk vite om overgangen.. Ser for meg at Cattermole er fly forbannet på Colback og at han planlegger å hevne seg på banen.
    Jack Colback ble aldri noen favoritt på midten, han gjorde det stort sett o.k men aldri noe mer en det.. Forventet at han også skulle bli mer offensiv og kreativ etterhvert, men isteden ble det veldig mye bakover og korte pasninger. Så derfor tror jeg at vi ikke kommer til å savne rødtoppen, i tillegg blir han lett å erstatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *