To kamper og KRISE

18.august

Patrick van Aanholts spill har skapt panikk i egne rekker og det er ingen tilfeldighet at mange av målene er kommet fra den siden i forsvaret der han skulle ha vært. Det udisiplinerte spillet har straffet oss hardt og nå ryktes det at klubben er etter Marcos Alonso og Kieron Richardson som er begge godt kjent i drakten.
Spanjolen sies å være nær en ny kontrakt i Fiorentina selv om han ikke fikk spille alle kampene forrige sesong i den norditalienske klubben. Kieron Richardson er ute av Villa-laget og kan være enklere å få tilbake. Noe må gjøres på venstrebackplassen for vår unge nederlender har vært mer opptatt av å angripe enn å forsvare eget mål.

Leser man litt mellom linjene er også Dick Advocaat frustrert over manglende spillerinvesteringer. Michael Gray har satt ord på det og kaller klubbeier en sviker og den som ikke har levert varene. Noen mener sågar at Advocat kan være på vei bort grunnet brutte løfter.
Også Jermain Defoe er linket bort noe han på det sterkeste har avvist. Danny Graham skal interessere Brighton mens alt som kryper og går i nederlandsk fotball linkes til oss. Denne gang er det Sebastien Haller , en ung spiss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *