Tre nye inn

2.juli
Sunderland's Dylan McGeouchDet ventes store ting av Dylan McGeouch

Starten av juli har vært preget av at nok en treningskamp er fastsatt. 27.7. blir det treningskamp borte mot Middlesboro. Kampen skulle ha vært spilt i Sunderland, men Politiet godkjente ikke det så da ble oppgjøret flyttet 3 mil lengre sør på kysten.
Verken Didier Ndong eller Papy Djilibodji har dukket opp på treningsfeltet og kan vente seg kraftige bøter.De er to av fem spillere som ventes solgt. Sammen med Lamin Kone, Whabi Khazri og Bryan Oviedo er de til salgs selv om klubben har økonomi god nok til å bære lønnsutgiftene på de.
Kone er for øvrig igjen i Sunderland og trener med U23 laget i påvente av å bli solgt.
Inn kommer en anvendelig Burtonforsvarer med nordirsk opphav og landskamper. Tom Flanagan er 26 år og fikk 27 kamper for Burton i sesongen som var. Han kan spille i alle posisjoner i forsvaret og har signert en 2 års kontrakt.
Reece James kommer fra Wigan hvor han fikk med seg 28 kamper i opprykkssesongen og har signert for ett år. 24 åringen er venstreback og ble foretrukket framfor at man lånte en venstreback fra Manchester United.
Dylan McGeouch er tredjemann inn.Han kommer fra Hibernian hvor han spilte i fire sesonger.Så bra gjorde han det at han fikk debutere for det skotske landslaget tidligere i år. Han har også spilt for Celtic hvor han fikk med seg to seriemesterskap. 25 åringen har også spilt på lån i Coventry.
Alle tre kommer på fri overgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *