Uavgjort i Hartlepool

14.juli


Hartlepool 1  Sunderland 1 (1-0)
Treningskamp
Victoria Ground
tilskuere 3,734 (2,233 Sunderland fans)
mål Kimpioka (90.min.)
Sunderland:
McLaughlin(Stryjek, 66.min.),
Matthews, Flanagan(Kimpioka, 81.min), Hume, Love,
Cattermole ( Robson, 6.min.), Honeyman(Molyneux 81.min.), McGeouch( Mumba,  72.min.),
Gooch(Taylor 81.min.), McManaman(Nelson,  81.min.), Maja(Maguire, 66.min.).

Nok en treningskamp med mye bytter og en av de siste som ble byttet inn satte inn utlikningen helt på slutten. mange burde ha greidd det før, men svenske Kimpioka slo til med et skudd fra nesten 30 meter limt nede ved stolperoten.

Det er tydelig at Kone, Ndong og Djilobodji vil vekk og skal vekk. Det spesielle med de to siste at de har nektet å komme tilbake for å delta i sesongforberedelsene. For Ndongs del er det enda mer spesielt da rekordkjøpet ikke vil generere inntekter til klubben. Som en del av overtakelsesavtalen betyr det at overgangssummen han eventuelt vil generere går til Ellis Short. Men enn så lenge er de Sunderlandspillere som nok heller ikke får lønn siden de har brutt kontrakten sin.

Det har vært tilbud på alle tre, men klubben er ikke fornøyd med tilbudene og har takket nei.

Inn kommer 5-6 nye der Charlie Wyke fra Bradford kan bli spissen vi savner. 16 mål på 35 kamper for laget fra Valley Parade sist sesong og 9 assister er bra. Han kommer opprinnelig fra Middlesboro og er interessert i spill for våre. I kampen Bradford spilte idag var han ikke med denne store og sterke spissen.
Interessant for oss det skal 32 årige Billy Sharp også være. Spilleren som nå utfører yrket sitt som spiss i en av Sheffield klubbene kan være rett person for våre.
Det spekuleres også i at det er lagt inn bud på Grant Leadbitter.

Chequatrade Cupen er også trukket og der møter vi to vestkystlag i Morecambe og Caarlisle samt et U23 lag fra en Premier League klubb. Den siste deltakeren blir klar 18.7.

Juan Sartori er godkjent som andelseier i Sunderland av the English Football League og han tar opp en minoritetspost. Noe mer er det ikke behov for foreløpig sier de andre eierne. Men med framgang sportslig (opprykk) vil det være god hjelp i svigersønnen til  Dmitry Rybolovlev , eieren av Monaco som er en av verdens rikeste(78. rikeste). Hjelp både når det økonomi, men også med hans bakgrunn fra fotball i sør Amerika hvor han kommer fra.

One Response to Uavgjort i Hartlepool

  1. Admiralen sier:

    Tap for Darlington og uavgjort mot Hartlepool lover jo godt. Regner med Andy Capp var fornøyd. Hvilken divisjon er H’pool i nå? Nivå 5 eller 6?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *