Utgående

6.juni

Flaggans dag ? På hel eller halv stang ? John O’Shea fikk ikke forlenget med våre og har signert for Reading. 7 år ble det på Wearside for den sympatiske iren som nå skal spille for the Royals sammen med flere andre tidligere Sunderlandspillere (  Meyler og McShane som begge også er fra den grønne øyen) og Vito Mannone.
Marc Wilson, Kazenga LuaLua og Billy Jones forsvinner også som Bosmanspillere. I tillegg er de yngre spillerne som følger med ut døren Tom Beadling, Jean-Yves Poame, Josh Robson, James Talbot og Daniel Wright .

Paddy McNair er ønsket i flere klubber med Brighton som den ivrigste. Budene har økt og våre vil ikke selge. Skulle spilleren selv be om overgang kan det fort endre seg.Keepertrener Adrian Tucker og Robbie Stockdale fikk ikke fortsette i det nye regimet og Robbie Stockdale har gode sjanser til å bli sin egen sjef i Bradford.
Ny speider blir Tony Coton som spilte noen kamper i mål for våre før han ble idrettsinvalid, så invalid at han heller ikke kunne bli keepertrener.

Hakeeb Adelakun forlater Scunthorpe og den hurtige kantspilleren har flere friere , også Sunderland. Der han går kommer han gratis. En annen kantspiller som interesserer er Lewis Morgan. Han er Celtic eiendom og spilte sist sesong under Jack Ross i St. Mirren. Først som St. Mirren spiller før han ble solgt og kom tilbake på lån. En høy og hurtig tofotet kantspiller

Onsdag 11. juli blir det treningskamp mot Darlington. Resten av treningskampene slippes ganske snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *