Veien videre

7.mai
NEW OWNER: Stewart Donald was at the Stadium of Light on Sunday to watch Sunderland's 3-0 win over Wolves (Picture: North News)Stewart Donald beundrer sitt nye leketøy

Nivå 3 blir starten for de nye eierne. Ellis Short har sørget for gode rammebetingelser for driften fra dette nivået ved å slette all gjeld.
Før eierskiftet er godkjent blir det nok ikke ansatt ny manager, men her skal Chris Wilder( Sheffield United) og Michael Appleton (trener i Leicester) ha høy stjerne hos den som fronter de nye eierne.
Det ryktes at de fleste seniorspillerne vil bort fra klubben. Spillerne på lån forsvinner (Fletcher, Ejaria, Browning,Camp, Galloway, Williams) og med de er fire uten kontrakt (Lua Lua, O’Shea, Wilson og Jones).
Så ryktene går på Kone, Rodwell, Oviedo, Matthews,Cattermole, McManaman, McGeady , Steele og Ruiter. I tillegg er nok ikke Khazri , Ndong eller Djilibodji interessert i å spille på engelsk nivå 3.
Det blir garantert store utskiftninger i spillergruppen, men ungdommene som fikk sjansen mot Wolverhampton gjorde seg ikke bort så der har klubben noe å bygge på framover.

McNair, Love, Honeyman, Gooch, kan fort bli spillere den nye manageren må bygge laget rundt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *