Vi beveger oss mot treningsstart

26.juni
Sunderland har annonsert at avtalen med Adidas er forlenget til 2020 som er det lengste Sunderland har hatt en utstyrsavtale på. Hvor lenge det tar før det begynner å bevege seg på transfermarkedet er usikkert, men noe er iferd med å skje.
Når det gjelder forsvarsspillere er Marcos Alonso fremdeles førstevalg på venstreback og det står å lese at Diakite kan gå andre vei sammen med et  pengebeløp for å få avtalen i havn. Men også Swansea og West Ham skal være etter Fiorentinaspilleren.
Sunderland er fremdeles etter Swanseas Ashley Williams samt tre Chelsea-eide ungdommer der Kurt Zuma er midtstopper og ble kjøpt i januar og lånt tilbake til St. Etienne. Sammen med Andreas Christensen og Lewis Baker kan de bli lånespillerne der Baker er midtbanespiller og Christensen forsvarer. Norwich Snodgrass ser imidlertid ut til å forsvinne til Hull som skal ha fått napp med et bud på £ 8 millioner.
Med dårlige utsikter for å få solgt både Cabral og N’Diaye kan det bli så som så med forsterkninger i denne lagdelen selv om greske Panagiotis Kone er et hett tips. 26 åringen gjorde det bra i VM der Hellas har gått videre fra gruppespillet for første gang og Bolognaspilleren har imponert i sin offensive rolle. Også Diego Poyet er linket etter at han sa nei til videre spill i Charlton.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *