Young and lovely

23.desember

Eller var det unge og lovende ? Uansett slo vårt U23 lag til med seier mot PSV i “Premier League International Cup”. Laget som slo våre ut av turneringen sist sesong og selv kunne avansere til semifinalen, ble sendt tilbake til treskolandet med 0-2 i bagasjen. En oppvisning av godt angrepsspill fra Embleton og Asoro ga hver av disse hvert sitt mål mens solid forsvarsspill hindret mål imot.
Med det leder våre sin gruppe og har spillere som trener med A-lagsspillerne og gjennom det får være med på det nivået de forhåpentligvis skal slå igjennom i.
Sunderland:
Stryjek,
J Robson, Brady, Ledger, T Robson,
Embleton, E Robson, Honeyman,
Asoro, Maja (Nelson, 87), Molyneux (Lawson, 71)
Ikke benyttet: Wright, Talbot, Blinco, Pybus, Casey
Mens de unge herjer og nærmer seg A-laget svermer klubber om enkelte av A-lagsspillerne. Ryktene vil ha det til at Arsenal ønsker å kjøpe Jordan Pickford og at en del av pakken blir å låne ham tilbake. Det vil i så fall være som å pisse i buksen for å holde varmen. Det er nok større sannsynlighet for at Vito Mannone forsvinner enten på lån eller blir solgt.
Siden han spilte i West Ham i 1999 har Jermain Defoe hjemsøkt klubben på London Stadium for motstanderlag i forskjellige koloritter og blitt  mottatt med buing før, under og etter kampene. Nå vil West Ham ha ham tilbake noe David Moyes så absolutt ikke er interessert i. Det holder nok å få Sebastian Coates og Jermaine Lens bort fra lønningslistene og erstatte de med yngre og spillere som kan komplettere dagens spillergruppe.

One Response to Young and lovely

  1. Lars sier:

    Mister vi Defoe er det over…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *